Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света (видео)

Дубай. Танцуващите фонтани в Дубай са любимо място за туристи от цял свят. Атрактивната дестинация отново ни изненада приятно, като този и път път едно от сетивата ни – зрението, се наслаждава на впечатляващ танц, но този път той е със самите фонтани! Професионалистите по парапланеризъм Хорацио Лоренс и Рафаел Гоберна трябваше да наложат собствените си граници с този нов грандиозен полет над красивия фонтан – една от най-новите атракции на остров Палм Джумейра в Дубай.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Лоренс и Гоберна поставиха специални парамотори, за да се извисят в небето, а след това се плъзгаха между струите на водата на фонтана – бяха толкова близо, че ги усещаха, споделят от RedBull.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  В Дубай направиха най-високото виенско колело в света, атракцията отваря на 21 октомври (снимки)

Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света (видео)

Палмовият фонтан бе открит през октомври 2020 г., признат е за най-големия в света, с две гигантски плаващи платформи, покриващи 14 000 квадратни метра морска вода. Водата достига до впечатляващите 105 метра височина, осветявайки небето на Дубай с 3 000 LED светлини. Атракцията е известна като Танцуващият фонтан, който под музикален съпровод, радва гостите на Дубай с ежедневни шоу програми.

А сега се насладете на красивия танц с фонтана!

предишна статия„България Еър“ пуска 3 ексклузивни полета до Дубай
Следваща статияПускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук