Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света (видео)

Дубай. Танцуващите фонтани в Дубай са любимо място за туристи от цял свят. Атрактивната дестинация отново ни изненада приятно, като този и път път едно от сетивата ни – зрението, се наслаждава на впечатляващ танц, но този път той е със самите фонтани! Професионалистите по парапланеризъм Хорацио Лоренс и Рафаел Гоберна трябваше да наложат собствените си граници с този нов грандиозен полет над красивия фонтан – една от най-новите атракции на остров Палм Джумейра в Дубай.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Лоренс и Гоберна поставиха специални парамотори, за да се извисят в небето, а след това се плъзгаха между струите на водата на фонтана – бяха толкова близо, че ги усещаха, споделят от RedBull.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  В Дубай направиха най-високото виенско колело в света, атракцията отваря на 21 октомври (снимки)

Туристите в Дубай се насладиха на впечатляващ танц с най-големия фонтан в света (видео)

Палмовият фонтан бе открит през октомври 2020 г., признат е за най-големия в света, с две гигантски плаващи платформи, покриващи 14 000 квадратни метра морска вода. Водата достига до впечатляващите 105 метра височина, осветявайки небето на Дубай с 3 000 LED светлини. Атракцията е известна като Танцуващият фонтан, който под музикален съпровод, радва гостите на Дубай с ежедневни шоу програми.

А сега се насладете на красивия танц с фонтана!

предишна статия„България Еър“ пуска 3 ексклузивни полета до Дубай
Следваща статияПускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.