Принцеса Латифа с призив за своята сестра

Дубайската принцеса Латифа отправи призив към британската полиция да възобнови разследване за отвличането на нейната по-голяма сестра, съобщи Гардиън.

Принцесата е изпратила писмо до полицията в Кеймбридж. Дъщерята на дубайския премиер заявява, че може да помогне за освобождаването на своята сестра Шамса.

По-голямата сестра избяга от своето семейство преди двадесет години. Тя се измъква от фамилното име в графство Съри и се крие в Кеймбридж.

Тя обаче е отвлечена от семейни представители с хеликоптер, след което е върната в Дубай. До този момент Шамса не се е появявала публично.

През последните седмици излязоха кадри с видео обръщение на Латифа. Тя твърди, че е държана принудително в семейно имение, като не ѝ се позволява да излиза.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  Русия загуби битката в Интерпол

Случаят с Шамса не се коментира публично и се разглеждат твърденията на Латифа. Британските представители заявиха, че ще проучат всички факти.

предишна статияВ Дубай ваксинират и туристи?
Следваща статияБългарки, омъжени в Дубай, също имат сериозни проблеми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.