История като от роман: Възможно ли е дубайски шейх да е отвлечено италианче?

„Надявам се, че това е той, защото това би означавало, че все още е жив и че никой никога не го е убивал“, казва пред АНСА Бианка Колайани, предаде БГНЕС.

Майката на Мауро е разпознала сина си по снимка на шейха, благодарение на „два белега: единия върху веждата, другия на дясната ръка, който е получил от ютия“, казва жената.

За да бъде сигурно, че е той, ще е необходимо да се изследва ДНК, което според съобщенията на вестника, засега емирът е отказал. Семейството на Романо обаче възнамерява да отиде лично в Дубай, за да бъде извършено изследване чрез застъпничеството на консулските власти. Родителите никога не са спирали да търсят Мауро от деня на предполагаемата му смърт в Ракале Лече, на 21 юни 1977 г.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  Дубай и Рас ал Хайма са предпочитани дестинации сред българите

Благодарение на тяхната упоритост разследванията продължават и довеждат до предполагаемия похитител, 79-годишен бивш бръснар: той е семеен приятел, когото Мауро нарича „чичо“ и който в деня на изчезването му, според прокуратурата , отвежда Мауро с автомобила в лятната си къща, за да играе със сина му. Според обвинението, там чакали две неизвестни до момента лица, които след това са взели детето със сила, заличавайки всички следи от предполагаемото похищение.

предишна статияНай-високо разположеният басейн в света отвори в Дубай
Следваща статияЧаст от задържаните в Дубай голи жени са рускини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук