Happy отваря първи ресторант в Румъния и планира в Дубай

Българската верига ресторанти Happy ще отвори първото си заведение в Румъния в началото на следващата година. Информацията е на Forbes Romania, която се позовава на консултантската компания CBRE – посредник по сделката. Новата локация е в Букурещ, като предстои допълнително разширяване.

Ресторантът в румънската столица ще е с площ 730 кв. м и трябва да отвори врати през първата половина на 2024 г.

Happy Restaurants е познат на някои румънци, които прекарват ваканциите си в България или други европейски градове“, коментира Иван Попов, главен изпълнителен директор на веригата.

Навлизането в северната ни съседка е част от глобалния план за развитие на компанията, която има за цел да се разрасне от 40 до 70 локации до 2030 г. и да се разшири на нови пазари, включително Обединените арабски емирства (Дубай).

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  ОАЕ затваря посолството си в България

Плановете на Happy, свързани с Букурещ, са в следващите пет години да отвори поне пет ресторанта там.

Първият Happy Bar & Grill ресторант отвори във Варна през 1994 г. Към днешна дата компанията управлява над 35 заведения в България, пет в Барселона и един в Лондон.

Освен това, за втора поредна година ресторантът в Лондон е отличен като най-доброто заведение в града в класацията на British Restaurant Awards.

предишна статияНай-разоряващите туристически атракции
Следваща статияСилният вятър отклони полети от летище София

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.