Emirates пуска ултра луксозна круизна линия

Базираната в Дубай авиокомпания Emirates разширява своя бизнес със старта на ново подразделение за круизни линии по вода. Emirates Sealine ще предлага ултралуксозни круизни изживявания на клиенти по целия свят, обяви компанията, цитирана от световните туристически сайтове.

Първото пътуване ще тръгне от пристанището на Дубай през април 2024 година, а Карачи в Пакистан ще бъде първото пристанище

Emirates Airlines има за цел да предефинира луксозните круизи с първокласни изживявания и ексклузивни маршрути до рядко виждани пристанища с новата си круизна линия Emirates Sealine.

Emirates пуска ултра луксозна круизна линия

Източник: Emirates

Компанията вече е направила поръчка за няколко милиарда долара за първоначален флот от 10 круизни кораба, които в момента са оборудвани с най-новите и най-луксозни удобства.

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  По сигнал на министър Нинова започва финансова инспекция на Експо 2020 Дубай

 "Работим върху осигуряването на невероятен лукс на борда, неизследвани досега маршрути и изживявания веднъж в живота", казва капитан Джак Шалоу – главен морски офицер на Emirates Sealine.

Emirates Sealine не се фокусира само върху лукса, но и върху устойчивостта и ефективността. Компанията планира да разработи круизни кораби от бъдещо поколение, които могат да плават с повече от 50 възела на час. Това е почти двойно повече от скоростта на днешните най-бързи кораби.

А какви ще са цените на луксозните круизи догодина? Предстои да разберем.

предишна статияДържавата обяви поръчка за покупката на самолетни билети за 37 млн. лв.
Следваща статияБългария ще представя туризма в Дубай и Франкфурт през май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.