Celestyal ще популяризира Абу Даби с круизите си

Celestyal подписа Меморандум за разбирателство с Департамента по култура и туризъм на Абу Даби и „АД Портс Груп“ по време на международното туристическо изложение Arabian Travel Market. Меморандумът ще популяризира Абу Даби като ключова дестинация сред гостите на Celestyal и ще спомогне за повишаване на авторитета на круизната линия в региона.

В началото на тази година Celestyal представи 7-дневния маршрут „Desert Days” с начална точка Доха и спирки в Бахрейн, Дубай, Хасаб, Сир Бани Яс и Абу Даби. Маршрутът ще се изпълнява в продължение на три сезона, като първите специални плавания по него ще бъдат между ноември 2024 г. и март 2025 г. 

Всички круизи ще се осъществят с кораба Celestyal Journey с капацитет от 1 260 пасажери, въпреки че Celestyal подсказва, че в близко бъдеще новият кораб Celestyal Discovery (1 266 пасажери) също може да се присъедини към маршрута за зимния сезон. Поради голямата му популярност в момента, свободните места за всички предстоящи плавания са ограничени. 

„Огромна привилегия е да подпишем Меморандума за разбирателство и бихме искали да изкажем своята благодарност към Департамента по култура и туризъм на Абу Даби за изразената подкрепа. Нашата мисия винаги е била да бъдем значим партньор и да изграждаме силна връзка с регионите, които посещаваме. Абу Даби е уникална дестинация и с нетърпение очакваме да покажем на нашите гости всичко, което тя може да ни предложи. Круизната индустрия продължава да привлича рекорден брой пътуващи и ние вярваме в успеха на първия сезон, който ще разкрие най-доброто от този специален регион“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.   

ЧЕТЕТЕ СЪЩО:  Руски туристи почти няма да има, продават имотите си у нас

Мисията на Celestyal е да създава незабравими моменти на борда и на брега, като показва на своите гости най-доброто от региона, който посещават. Част от предложенията за екскурзии на брега са девет тура в Абу Даби, които ще отведат гостите в сърцето на емирството. Те включват полудневни разходки в изследване на най-доброто от Абу Даби – храната, културата, посещение на тематични паркове, VIP дни на плажа, както и характерни за региона преживявания като сафари в пустинята.    

Плаванията по маршрута “Desert Days” са отворени за резервация на цени от 529 евро на човек за 7 нощувки. Цената включва 65 евро отстъпка на човек за предварително резервирана екскурзия на брега, хранене, напитки по време на хранене, пристанищни такси и такси за обслужване. Всички круизи в момента са част от пролетната кампания с намаления до 50%, като най-ниските цени за резервация ще бъдат само 125 евро на човек.

Celestyal ще популяризира Абу Даби с круизите си

предишна статияЕмирейтс Груп с рекордна печалба от 5,1 милиарда долара за финансовата 2023 година
Следваща статияДубай планира най-големия в света проект за регенериране на брегова ивица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.